1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Február 4-én rendeztük első Meghívásos Baráti Karate Bajnokságunk 1. fordulóját.

DSC00047.jpg

Egyesületünk 2012 február 4-én rendezte első Meghívásos Baráti Karate Bajnokságának 1. fordulóját. A tűzmadarakon kívül a versenyen jelen voltak a Fudoshin, Meijin egyesületek tagjai, Molnár Tamás (2.dan), Szük Melinda (2.dan) és Hackenberger Erika (2.dan) mesterek vezetésével.

Sajnos több klubból nem tudtak eljönni a nagy havazás miatt, Dunaszekcső teljes felszereléssel az utolsó pillanatban mondta le, a busz sofőr érthető indokokkal nem vállalta az utat. a Nográd megyei klubokból is hasonló indokokkal csak a legbátrabbak és legelszántabbak jöttek el Nézsáról és Szokolyáról. Nekik külön köszönjük a részvételt!

Célunk továbbra is a kezdő karatékáink esetében, hogy megismertessük a gyermekekkel és szüleikkel a karate versenyzést, megszerettessük azt, valamint minden indulónak élményt és sikerélményt nyújtsunk. A haladó karatékáinknak jó gyakorlási lehetőség és nem titkoltan, lehetőségünk van megmutatni a kezdőknek, hogy hova lehet eljutni szorgalommal, kitartással így motiválva őket.

Nagyszerű versenyt tudhatunk magunkénak, a kis létszám ellenére nagyon jó hangulatúra sikeredett, a tombolának is nagy sikere volt és bőven volt látni való is, egyre magasabb színvonalat mutatnak a sportolók. Elsősorban a gyerekeknek lett kitalálva a sorozat, szinte mindenki éremmel és oklevéllel térhetett haza, na meg ajándékokkal. Volt kicsit félénk, kicsit sírós, magabiztos, bátor, ügyes, kevésbé ügyes de nagyon akar, kissé szomorú, aranyos. De egy dologban egyformák voltak, egy élménnyel gazdagabbak lettek. Kivétel nélkül, minden korosztályban és kategóriában ki lehetne emelni egy-két kimagasló teljesítményt, de egyet mindenképpen ki kell emelnem a felnőttek közül.


Szabó László, 47! évesen kezdett karatézni, a Tűzmadár felnőtt csoportjának oszlopos tagja, egy sikertelen vizsga után is a legszorgalmasabbak egyike, heti három karate edzés mellett, heti két thai-boksz edzésen vesz részt, mindezt kemény munka mellett vállalja. Mert szereti, mert az élete része, mert igazi BUDO-ka lett, békességben él önmagával és környezetével. És amikor küzdenie kell, mint egy szamuráj, aki élete árán is teljesíti kötelességét. Mert megtanult nem félni, de mitől is féljen, hiszen egyensúlyba került az univerzummal. A nyugalom és önkontroll megtestesítője, minta arra, hogy a lehetetlen és a lehetséges között a különbség az egyén akarata. Gratulálok és büszke vagyok Rád!

Andrási Dávid formagyakorlata

 

Köszönetet szeretnék mondani a Brassó Utcai Általános Iskolának, hogy lehetővé tették a csarnok biztosításával a versenyünk megszervezését. Köszönöm a LaMartin üzletláncnak a segítséget és a karatékáink, szülők segítségét akik oroszlánrészt vállaltak önzetlen segítségükkel, hogy a rendezvény gondmentesen sikerüljön. Palcinak kiemelten a tatami szállítását. Továbbá köszönöm a meghívott mesterek bíráskodásban nyújtott segítségeit és aki nélkül most sem lett volna ilyen színvonalas rendezvény, Sári Henike önfeláldozó munkáját nagyra tartjuk és hálásak vagyunk, lassan kijár neki egy tiszteletbeli fekete öv. Köszönöm mindenkinek!

 

  • Gratulálunk minden versenyzőnek!
  • Találkozunk a 2. fordulón április 14.-én.

                                                                                         Szőcs Attila

További fotók az eseményről