1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Meghívásos Házi Bajnokságunk tavaszi fordulója

Házi bajnokság 132.jpg

Házi Bajnokságunk tavaszi fordulóját 2014 április 26.-án rendeztük meg, melyet a Brassó Utcai Általános Iskola Csarnokában tartottunk. Közel hetven gyermek, kezdő karatéka vett részt az eseményen. A kis létszám ellenére sikerült újra egy jó hangulatú és fejlődés szempontjából egy hasznos napot zárni.

A Tűzmadár Sportegyesületen felül a Shindo Sportegyesület és a Gankaku Sportegyesület lelkes karatékái vettek részt. Az előző bajnokságainkon részt vevő klubok most más kötelezettség miatt nem tudtak eljönni, az őszi fordulót igyekszünk előre egyeztetve szervezni, hogy Ők is részt vehessenek a rendezvényünkön.

Ismét nagyon sok, értékes ajándék került kisorsolásra mindenki örömére!

A Shindo SE. szép létszámmal és felkészülten érkezett versenyünkre amit külön köszönünk nekik, gratulálunk eredményeikhez, határozottan érezhető a fejlődés.

Köszönjük Molnár Tamás 3.danos karate mesternek a rögtönzött kumite bemutatót!

Köszönjük Sári Henriettnek a verseny szervezésben és lebonyolításban nyújtott munkáját, a felajánlott ajándékokat, köszönjük a bíróknak az egész napos kitartást, a segítséget! Köszönjük minden szülőnek az előkészületekben és a utómunkálatokban nyújtott segítséget! Köszönjük a Brassó Utcai Általános Iskolának a lehetőséget! Köszönjük  a Dubitz büfének a sok finomságot! Köszönjük a részvételt az alábbi kluboknak: GANKAKU SE, SHINDO SE és a TŰZMADÁR SE.

Gratulálunk minden kezdőnek, versenyzőnek, résztvevőnek! Találkozunk újra ősszel, addig is további eredményes versenyzést, sikereket kívánunk!

Ágoston Gábor és Mogyorósi Péter fotói