1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Sensei Bisztrony Csaba 6. danos Wado Kenshu-kai mester tartott edzést

a_csapat.jpg

Időszakosan külsős mestereket hívunk meg, ezzel színesítve edzéseinket, szélesítve tudásunkat. Jó ha a tanítványok mást is látnak. 2014. március 5.-én sensei Bisztrony Csaba 6. danos Wado Kenshu-kai mester tartott edzést a központi edzőtermünkben.

Terveink között szerepel, hogy folytatjuk a tavaly elkezdett kezdeményezést miszerint időszakosan, "random" szerűen különböző mestereket hívunk meg egy-egy edzés erejéig. Több szempontból hasznos lehet. Minden mesternek más, saját kialakult karatéja van, más stílusjegyeket hordoznak így különböző elméleteket ismerhetünk meg, ha meg ugyanazokat halljuk vissza amiket mi magunk is ismerünk akkor legalább megerősítést kapunk. Jó megismerni különböző embereket és természetesen mindenkitől lehet tanulni.

Március 5-én Bisztrony Csaba mester fogadta el meghívásunkat. Az International Wado Kenshu-kai  Karate  Federation alelnöke és a Sozsin Wado Karate egyesület elnöke. 1965-ben született. 1983-ban kezdett karatézni. Első mestere Réti István. 1988-ban szerezte meg a fekete övet. 1995-ben végzett a Testnevelési Egyetemen és karate szakedzői diplomát szerzett. Számos fekete öves tanítvány és kiváló versenyző nőtt fel kezei alatt.

Nagyon jól felépített edzésen vehettünk részt, mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük a mesternek az estét!

Képek az edzésről

Fotókat Stefán Tamás készítette