1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Ágoston Gábor 2. helyezést ért el küzdelemben a Diákolimpián

Agoston_Gabor-04.jpg

Ágoston Gábor maradandót alkotott a hétvégi WKF Karate Diákolimpián! Az aranyérem a döntő utolsó másodpercén múlt, ez az ezüst nekünk nagyon fényesen csillogott. Tóth Noa Beatrix is felállhatott a dobogó 3. fokára utánpótlás kategóriában küzdelemben.

Tóth Noa Beatrixot utánpótlás kategóriában először küzdeni hívták, bemelegített, védő felszerelésekkel beöltözve várta, hogy tatamira léphessen. Ugyanekkor hívták katázni, gyorsan ledobálta magáról a védő felszereléseket és ráhangolódás nélkül versenyzett formagyakorlatban. Ennek ellenére szépen katázott de a dobogóig nem jutott el. Gyors váltással rögtön folytatták a küzdelmekkel. Ilyen káoszos körülmények mellett elég nehéz versenyezni úgyhogy külön dicséretes a kumitében elért 3. helyezése. Gratulálunk!

 

Ágoston Laura volt már jobb formában, először a későbbi döntőstől kapott ki, majd vigaszágon a 3. helyért való küzdelemben is alul maradt. Idő előtt elfáradt, az elmúlt időszak gyengélkedéseinek nyomai voltak érzékelhetőek. Meg kell erősödni, hogy a kondíció javulhasson.

Mogyorósi Bálintnak egyáltalán nem volt könnyű dolga. Kategóriájában a legkisebb is egy fejjel volt magasabb nála. Mondjuk ki, óriásokkal küzdött. A hosszú kezekkel, lábakkal nem tudott mit kezdeni, de legalább nem adta fel, hősiesen küzdött!

Ágoston Gábor életre szóló élménnyel ajándékozott meg. Az első meccsén kicsit álmosan kezdett amit ki is használt az ellenfél és két ponttal elhúzott. Gabi ebből a vert helyzetből is ki tudott jönni, sőt 4:2-re ő nyerte első meccsét. Második küzdelmét 5:2-re nyerte de nem adta könnyen az ellenfele. Végül a döntőben is nagyot csatáztak, egymást nem kímélve, sorozatos kontakt intések mellett 0-0 volt az állás. Az utolsó másodpercekben muszáj volt bevállalni további támadásokat a bírói ítélet miatt és az utolsó másodpercben kapott egy szerencsétlen fej találatot, ami az ellenfélnek egy YUKO-t ért. Gabi így a dobogó 2. fokára állhatott fel! Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

 

Horváth Nóra Virág sokat edz, talán a legtöbb munkát fekteti bele, hogy eredményesebb legyen, lelkesedése, akarása töretlen. A teljes mezőny egyik legnehezebb csoportja az övéké. Négy Európa Bajnok is színesíti a kategóriát, a többiek is nagyon erősek. Öten-hatan is esélyesek a győzelemre attól függően, hogy ki milyen formában van éppen aznap, abban a pillanatban. A Nóri egyértelműen ott van köztük és számolnak vele mint potenciális ellenfél de ezt sokszor nehéz mentálisan jól kezelni. Első küzdelmét Kaszás Majával kezdte, sikerült nyernie de már itt érezni lehetett, hogy feszült. Czagány Dórával szemben szoros küzdelemben 2:1 arányban maradt alul, majd a 3. helyért már teljesen befeszülve saját képességei alatt nem jöttek úgy a technikák. Így a dobogóról is lecsúszott.

 

További képek