1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Hétvégén a 13. nemzetközi Budapest Tatami Kupán vettünk részt

mark_cikk.jpg

Hétvégén a 13. nemzetközi Budapest Tatami Kupán vettünk részt kiváló eredményekkel

2011. november 19.-én rendezték a 13. Budapest Tatami Kupát, aminek már nemzetközi szinten is hagyománya van. Első alkalommal vettünk részt ezen a bajnokságon és mondhatom egyik legszínvonalasabb, legjobban megszervezett verseny címet érdemli, nagyon nagy gondossággal figyeltek mindenre, Klima Zsuzsanna és Szathmáry Renáta, többszörös kumite bajnokok a szervezésben is letették névjegyüket. A mezőnyt tekintve is egy erős nemzetközi viadal hiszen Bosnia-Hercegovina, Szlovákia, Csehország, Szerbia, Horvátország, Ukrajna és Románia képviseltette magát. Klubunkat Pomján Diána, Kovács Márk, Andrási Dávid, Horváth Nóra Virág, Csipák János és Ágoston Gábor képviselte.

Nekünk különösen erős mezőny volt, egyrészt nem a versenyzés áll a legelső helyen egyesületünkben, másrészt még nemzetközi megmérettetésen nem vettek részt karatékáink és harmadrészt, ami talán a legfontosabb, nem szoktak hozzá, hogy egy 40 fős mezőny esetén 5-6 küzdelmet nyerni kell ha döntőzni akarnak. Az első 3-4 küzdelemet a legtöbben sikerrel vették, ukrán és montenegrói ellenfeleiket is legyőzve, de a végére elfáradni látszottak. De mindezek ellenére nagyszerűen szerepeltek versenyzőink, sokszor a "halálból" feltámadva, az utolsó pillanatban tudtak fordítani és megnyerni a küzdelmeket, igazi tűzmadárként. És egy nem elhanyagolható tény, hogy a vesztett mérközések jelentős része erős találaton úszott el, tehát nem az ellenfél volt jobb, hanem egyszerűen pontatlanok voltunk. Több figyelmet kell fordítani a kontaktra. Azt gondolom, maximálisan elégedettek lehetünk, szívvel-lélekkel küzdöttetek és büszkék vagyunk Rátok!

Az eredményeket tekintve, különösen harcos erényeket csillogtatott Kovács Márk, Andrási Dávid és Pomján Diána, mindhármuknak 1 ponton múlott a döntőbe jutás. Márk és Diána aztán tűzmadárként küzdötte fel magát a dobogóra.

Nézzük az eredményeket:

Kovács Márk kumite      3.hely
Pomján Diána      kata 3.hely
Andrási Dávid kumite 5.hely
Csipák János kumite 5.hely
Pomján Diána kumite 5.hely

 

Gratulálunk! Nagyszerűen helyt álltatok! Hamarosan fotók is lesznek.

A verseny, Tatami Cup honlapja