1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Shuzo Imai 8.danos mester edzőtábora

imaitabor.jpg

2011. október 22-23.-án immáron 5.-ik alkalommal tartottunk edzőtábort Shuzo Imai 8. danos Wado-kai mesterrel, melyen több, mint százan vettek részt.

Több mint száz karatéka vett részt a két napos edzőtáborban, kicsik és nagyok egyaránt. Sok klub képviseltette magát annak ellenére, hogy elég program dús volt a hétvége rendezvények tekintetében. Nemzetközi tábornak tekintetjük, hiszen Ausztriából is jött egy nyolc fős csapat. Reggel kilenc órától, délután öt óráig folyamatosan edzettünk, kisebb megszakításokkal, pihenőkkel kiegészítve. Aki végigcsinálta kellően elfáradt, ugyanakkor most nem kondicionális edzésekre fektette a hangsúlyt a mester, inkább a bázis technikákra és annak fontosságára, helyes gyakorlására.

"Az erő fentről jön!" - hangsúlyozta a mester. A mozgási energiának fontos szerepe van a helyes technikák végrehajtásán túlmenően, a kellő erőnek az eléréséhez. De ahhoz, hogy ezt az erőt elsajátítsuk, nagyon sok gyakorlásra van szükség.

Czigány Ildikó, ez alkalommal hivatalosan is megkapta a JKF (Japan Karate Federation) 1. danos oklevelét, amit Imai mester adott át személyesen. Ehhez is gratulálunk Ildikónak!

Jövőre újra találkozunk!

Fotók itt találhatóak!