1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Shuzo Imai (8.dan) edzőtáborában vettünk részt Lilienfeldben, Ausztriában

szallason.jpg

2013. április 27-28.-án, második alkalommal rendezték Ausztriában, Lilienfeldben Shuzo Imai (8.danos) karate nagymester edzőtáborát. A szakmaiságon felül a hely természeti adottságai is vonzóvá tették a tábort. Tavaly rácsodálkoztunk a gyönyörű tájra, idén éltünk a lehetőséggel és kicsit túráztunk is.

 

Közösségünk karatékái is részt vettek a táborban, Szőcs Attila, Fodor Erika, Horváth Nóra Virág, Nagy Gábor, Horváth Pál, Mednyánszky Márta és Ágoston Gábor a Tűzmadár KAC Klubot, míg Hackenberger Erika és Wippelhauser Nikolett a Shindo SE.-t képviselték.

Központi edzőtermünktől távoli klubból, Dunaszekcsőről is szép számmal voltak jelen. Papp László, Künsztler László, Hegedűs Zsolt, Kovács Tibor, Jasper Dávid, Mezőlaki Erik és Szabó Barnabás.

Az idei tábor is Anton Jager (5.dan) szervezésében került kiírásra, a tavalyihoz képest, több figyelmességgel. Az edzésprogramok ötletesen voltak összeállítva, az OHYO KUMITE-k és TANTO TORI-k nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak.

Szombaton, edzés után a csapat egy része a hegyekbe kívánkozott, ebben kaptunk segítséget a helyi szállást adó gondnokunktól, Istvántól. Ezúton is köszönjük, hogy ajánlotta az Almgasthaus Billensteiner nevű hegyi "menedék házat" melynek konyhája ízletes, házi jellegű ételeket kínál, kiadós adagokkal, korrekt áron.

Vasárnap, a haza utat is István segítségével dolgoztuk ki, Kalte Kuchl, Gutenstein, Pernitz, Wöllersdorf, Felixdorf útvonalon. Gyönyörű, szép tájakon keresztül jöttünk haza, kellően feltöltődtünk energiával. Újra megerősödött bennünk, hogy ide nem két napra kellene jönni.

további fotók