1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Andrási Dávid 3., Horváth Nóra 5. lett a 33. Grand Prix Slovakia versenyen

david_dobogon.jpg

2013. április 14.-én, vasárnap rendezték Pozsonyban, immáron a 33. Szlovák Grand Prix Közép-Európa Kupát ami a kadet, junior és felnőtt korosztálynak volt a kvalifikációs versenye. Ukrajna, Horvátország, Szlovákia, Svájc, Románia, Ausztria és Magyarország vett részt a viadalon a legkiválóbb versenyzőikkel.

Egyesületünkből Andrási Dávid és Horváth Nóra Virág indult küzdelemben, kadet korosztályban.

 

Andrási Dávid (14-15 éves kadet fiúk, -57kg, kumite, 18 fő) első meccsét a kosicei Fuzer Tomassal vívta amit sikerült megnyernie, második küzdelmét is hozta a Magyar Nemzeti Válogatott tagja, Malnai Áron ellen 4-2 arányban, a harmadik küzdelmet a szlovák Bitto Pavel egy fantasztikus "skorpió" rúgással kezdte ami 3 pontot jelentett, de Dávid szépen hozta magát vissza kéztechnikákkal 3-2-re és volt még két olyan találata amit szerintem nem adtak meg így kikapott, a dobogóért a besztercei Riedl Denissel hatalmas csatát vívott, végül 3-2 arányban nyert a Dávid. Így Dávid 3. lett! Nagyszerű eredmény, gratulálunk!

Kategória eredmény:

1. Gaspar Vladimir (CROATIA NATIONAL TEAM)
2. Bitto PAVEL (KARATE KLUB SLOVSPORT)
3. Andrási Dávid (TŰZMADÁR SE)
3. Ardai Bálint (HUNGARIAN NATIONAL TEAM)
5. Micsinyei László (HUNGARIAN NATIONAL TEAM)
5. Riedl Denis (CMK B. BYSTRICA)

 

Horváth Nóra Virág (14-15 éves kadet lányok, +54kg, kumite, 16 fő) első meccsét a krupinai Jombikova Katarinával kezdte amit 1-0-ra nehezen nyert hiszen a bírók nagyon Katarinát akarták kihozni, második küzdelme volt talán a legnehezebb, de egyben a legszebb, a pozsonyi Derrova Lucia ellen, hihetetlen nagy csata volt, egy tiszta chudan maegeri-t és egy jodan mawashit nem adtak meg, de így is sikerült 2-1-re nyernie viszont ez nagyon sokat kivett Nóriból, harmadik meccse 1 perc pihenő után a szlovák Európa bajnok Kuklová Hanával következett, Nóri gyakorlatilag a légzéssel küszködve állt fel és nagyon szoros 2-1 arányban kapott csak ki, majd szintén alig egy perces szünet után a dobogóért a horvát válogatott Zovko Kristina 3-2-re vezetett, a vége előtt így Nórinak mennie kellett, de sikerült egy megállító jodan mawashiba bele lépni így kikapott 6-2-re. Nóri 5. lett!

Kategória redmény:

1. Janouchová Lucie (TJ KARATE CESKÉ)
2. Kuklová Hana (SK KACHI NITRA)
3. Borys Izabela (KK KUMADE LODZ)
3. Zovko Kristina (CROATIA NATIONAL TEAM)
5. Horváth Nóra Virág (TŰZMADÁR SE)
5. Czagány Dóra (HUNGARIAN NATIONAL TEAM)

 

Dávid első kadet évében egész jól teljesít, hiszen a WKF Karate Magyar Bajnokság 3. helye után ugyanezt megismételte egy igen erős nemzetközi mezőnyben is. A teljesítménye nem várt sikereket hozott.

Nóra még nem kadet, de ebben az évben taktikai megfontolásból, minden versenyen felneveztük kadet korosztályba, hogy szokja az erős hazai és nemzetközi mezőny légkörét, így az eredményességet kissé háttérbe szorítva a fejlődést tartottuk a legfontosabbnak. Ennek fényében különösen értékes ez az 5. hely.

  

 

Külön köszönet a meglepetés szurkoló csapatnak a kiutazást, nagyon sok erőt adtatok! Nagyszerű, hibátlan hétvége volt, megérte áldozatot hozni.

 

Gratulálunk versenyzőinknek!

 

további fotók