1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

WKF Karate Magyar Bajnokság, két bronzérem küzdelemben, fő az egészség!

david_wkf_fej.jpg

Egészségünk fontosságával tisztában vagyunk. Különösen érezzük ha fontos megmérettetés előtt állunk. Csapatunk ilyen betegen, legyengülten nem vett még részt versenyen. Kovács Henrietta, Ágoston Laura, Gerlits Dávid, Mogyorósi Bálint, Pomján Diána, Kovács Márk, Ágoston Gábor, Horváth Nóra Virág és Andrási Dávid lett nevezve a WKF Karate Magyar Bajnokságra.

Klubon belül valami fránya vírus sepert végig és ez bizony legyengítette kis csapatunkat. Gerlits Dávid majd egy hónap kihagyás, betegeskedés után tért vissza, Ágoston Gábor két nappal ezelőtt még 40 fokos lázzal feküdt otthon, indulása kétséges volt, ennek ellenére vállalta  a versenyzést. Sajnos meg is lett a böjtje, újra betegen fekszik az ágyban. Pomján Diána és Kovács Márk szombatra belázasodtak, nem vállalhatták a versenyzést. Márk nagyon jó formát mutatott, sajnos mindhiába volt a felkészülés. Horváth Nóra Virág nagyon gyengének érezte magát, az indulása is kérdéses volt, de ő is vállalta a megmérettetést. A többi versenyző nem panaszkodott, de látni lehetett rajtuk is az enerváltságot, lassúak, dekoncentráltak voltak. Kivétel nélkül, mindenki mutatott már sokkal jobb formát az elmúlt időszakokban. Mára Kovács Henrietta és Gerlits Dávid is beteg lett. Mondjuk ki, ez nem a mi versenyünk volt. És nem mindig kell, minden áron versenyezni. Éppen ezért figyelembe véve a körülményeket, köszönettel tartozunk a csapatnak a tisztes helytállásért. A hétvégén így is sikerült két bronzérmet begyűjteni. Andrási Dávid a kadetoknál, Ágoston Laura a gyermekeknél állhatott dobogóra, mindketten küzdelemben.

 

Szombaton Andrási Dávid ügyesen versenyzett de rajta is látszottak a gyengeség jelei, a három mérkőzésből egyet veszített, azt is bírói döntéssel, az ellenfél aktívabb volt. Végül az előkelő 3. helyet szerezte meg.

 

Vasárnap, Ágoston Laura hozott még érmet küzdelemben, egy nyert, egy vesztett és még egy nyert mérkőzéssel állhatott fel a dobogó 3. fokára.

Gratulálunk a csapatnak, az érmeseknek, tisztességgel helyt álltatok!

Gyógyuljatok meg! Vigyázzatok Magatokra!

 

fotók a versenyről, ti küldtétek