1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Március 9.-én rendeztük Meghívásos Baráti Karate Bajnokságunk 1. fordulóját

cikkhez.jpg

Március 9.-én rendeztük a Meghívásos Baráti Karate Bajnokságunk idei, első fordulóját. Közel száz egyéni és számos csapat nevezés érkezett a házi bajnokságunkra. A jó hangulatról és a hasznos gyakorlásról a következő klubok gondoskodtak: HKSE, KONO KARATE KLUB, TAKARA KARATE SE, SHINDO SE. és természetesen a TŰZMADÁR SE. karate klubjai.

 

Házi versenyünknek a Brassó Utcai Általános Iskola adott otthont, a küzdelmek két tatamin folytak. Versenyünk célja elsősorban a kezdőkkel és a szülőkkel való közelebbi ismerkedés és a sportág bemutatása, a mozgás megszerettetése. Erre a házi bajnokság nagyon jó lehetőséget ad, ahol gyerekeink, felnőtteink kötetlenül, tét nélkül gyakorolhatnak és hasznos tapasztalatokat gyűjthetnek a versenyzésről.

 

 

Több mérközés színvonala az országos bajnokság hangulatát hozta a meghívott kluboknak köszönhetően, nagyon sok tehetséges versenyző emelte versenyünk rangját. Köszönjük nekik, hogy elfogadták meghívásunkat!

 

 

A verseny félidejében az Aikido szépségeibe kaptunk betekintést Székely Viktor (3.dan) és csapatának köszönhetően majd ezt követően, a mindenki, de főleg a gyerekek által annyira kedvelt tombola sorsolás hozott sok vidámságot és örömöt. A sok-sok ajándék mellett a fődíj egy modern roller volt, melyet a szerencsés Bosnyák Dávid nyert meg, az előző bajnokság fődíja, egy színes lézer nyomtató mellé. Igazán szerencsés ez a fiú! A lottó számokat Tőle kérjétek. :)

 

 

Délután a színes övesek és a nagyok küzdelmei kerültek pástra és igazán izgalmas volt, a versenyt a "király kategória" zárta, mely méltó befejezése volt a napnak.

 

 

Köszönjük Sári Henriettnek a verseny szervezésben és lebonyolításban nyújtott munkáját, a felajánlott ajándékot, köszönjük a bíróknak az egész napos kitartást, a segítséget! Köszönjük Körtvélyesi Mihálynak és Horváth Pálnak a dobogó megalkotását! Köszönjük minden szülőnek az előkészületekben és a utómunkálatokban nyújtott segítséget! Köszönjük a Brassó Utcai Általános Iskolának a lehetőséget! Köszönjük a LaMartin üzletláncnak a büfét a sok finomsággal! Köszönjük a részvételt az alábbi kluboknak: HKSE, KONO KARATE KLUB, TAKARA KARATE SE, SHINDO SE és a TŰZMADÁR SE.

 

Az összesített eredmények letöltése innen 

Stefán Tomi 9 oldalnyi művészi fotói 

Kovács Manyi 3 oldalnyi fotói

 

Egy kis szösszenet a kicsik küzdelmeiről, by Manyi:

 

Gratulálunk minden versenyzőnek, résztvevőnek! Találkozunk újra ősszel, addig is további eredményes versenyzést, sikereket kívánunk!