1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Horváth Nóra Virág 3. helyezést ért el a nemzetközi versenyen!

csipi_podium800x600.jpg

XV. Budapest Open, 2012. szeptember 15-16. A rangos nemzetközi versenyre 17 ország, Lengyelország, Dánia, Franciaország, Koszovó, Szlovákia, Dél-Afrika, Románia, Finnország, Csehország, Magyarország, Ukrajna, Horvátország, Belgium, Macedónia, Szerbia, Litvánia és Észtország nevezett. Összesen 117 Klub 840 versenyzője küzdött az érmekért.A versenyre azért mentünk, hogy gyakoroljunk, szokjuk a nemzetközi légkört. Mind a tizenegy versenyzőnk nagyszerűen helyt állt. Szívvel-lélekkel küzdöttek, megpróbáltak minden maguktól telhetőt. Komoly eredmények ugyan nem születtek (Csipit leszámítva), de mindenképpen hasznos és tanulságos volt részt venni a viadalon. Jó látni, hogy a munkának van eredménye, még ha nem is kézzel fogható még. Nagyon szoros mérkőzéseken maradtunk alul, tehát szégyenkezésre nincs okunk.

A két "kiscsaj", Kovács Henike és Ágoston Laura kissé megilletődően lépett tatamira, tapasztalat és rutin gyűjtésnek tökéletes volt. A nagyobbaknál is érezhető volt a megszeppenés, Mogyorósi Bálint, Ágoston Gabi, Losó Tomi, Lukács Bence még mindig nem hiszik el, hogy többre képesek ennél.

Gerlits Dávid hozta azt amit edzésen is tud, most kevésnek bizonyult.

Pomján Dia most először lépte túl a súlyhatárt így feljebb lépett egy kategóriával ahol két fejjel magasabb lányok sorakoztak fel. Ez Diát csöppet sem zavarta, fantasztikusan küzdött, öröm volt nézni ahogy felveszi a harcot. Sajnos kikapott, de minden elismerés jár neki!

A verseny színvonalát mutatja, hogy voltak súlycsoportok, kategóriák ahol 59-en voltak.

Kovács Márk nagyon jó formában volt, rögtön egy szépen, pontosan kivitelezett jodan mawashival kezdett, amit a bírók nem adtak meg! Remélem van videó róla. Ezek után joggal esett szét a Márk, hiszen nem értette, hogy mit kellene még ennél jobban csinálni. De én sem értettem! Ennyire támogatni a saját versenyzőjüket, már gusztustalan! Sajnos nagyon komoly bírói tévedések sorozata tarkította az egész versenyt és ez szerintem nem tesz jót egy ilyen rangos versenynek. Márk semmit nem rontott el, nem ő tehet az eredményről!

Andrási Dávid nagyszerűen helyt állt ahhoz képest, hogy mennyit tett érte. Fegyelmezetten, jó taktikát alkalmazva maradt alul kevés különbséggel. Elégedett voltam!

Horváth Nóra Virág kezd visszatérni a régi énjéhez, magabiztosan uralta végig a küzdelmeit. A 2. küzdelménél, 3 pont különbséggel vezetett, mikor 2 mp.-el a vége előtt a bíró leléptette a Csipit. Továbbra is erősnek és jogtalannak tartom, szerintem azt a meccset is megnyerte! Talán a végeredmény másképpen alakult volna. A lelki mélypontból felállva a 3. helyért nagyon szépen küzdött, amit megnyert és így végül felállhatott a dobogó 3. fokára! Gratulálunk Csipi!

 

Következő versenyünk: Wado Magyar Bajnokság 2012. október 6.

Versenykiírás