1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Egyesületi évzárót és ünnepélyes eredményhirdetést tartottunk

556514_333068200105655_514708735_n.jpg

A buddhista gondolkodás azt vallja, hogy sosem a cél a legfontosabb dolog, hanem az odáig vezető út. Rengeteg módja van, hogy az általunk kitűzött célt elérjük, a "hegyet megmásszuk". A legtöbbször csak lépésről-lépésre tudunk haladni, kitartással, akaraterővel és hittel. Éppen ezért, időközönként érdemes megállni és értékelni döntéseinket, lépéseinket.Újszülött egyesületünk, a Tűzmadár Sportegyesület is egy ilyen, első állomáshoz érkezett. Megalakulásunk óta, rövid idő alatt, sok minden történt. Elindítottuk utánpótlás klubjainkat, vidéken is tevékenykedünk, csatlakozott közösségünkhöz két nagyon lelkes klub, voltunk nemzetközi edzőtáborokban, Németországban és Ausztriában, rendeztünk Házi Bajnokságokat, versenyzőink kiváló eredményeket értek el a hazai Országos Bajnokságokon. Stefán Tamásnak köszönhetően van egy saját honlapunk, ami még ugyan fejlesztés alatt áll, de van és hírt adhatunk magunkról az internet világában.

Ezen a nagyszerű napon, reggeltől-estig, kiváló programok tették színessé az együttlétet. Kezdtük korán a krumpli pucolással, előkészületekkel, majd egy két órás közös edzés kint a szabadban, a gyepszőnyegen számos bátor, lelkes szülővel.

Ezt követte az ünnepélyes díjkiosztó. A bográcsgulyásnak nagy sikere volt, a helyi büfé búzasörei és italai is szépen fogytak a reggeli jó hangulatot még fokozva. Késő estig pedig foci, vízi csata, buborék fújás, strand foci, kötetlen beszélgetések, sörözés, autómodellezés, csocsózás, asztaliteniszezés volt terítéken, kit mi érdekelt éppen jobban, mindenki megtalálta a maga szórakozását.

Ám a nap fénypontja a több, mint három órán át tartó PaintBall-ozás volt, hihetetlen nagy csatákat vívtunk és bizony komoly sérüléseket is okoztunk egymásnak. Mindenki egyhangúan azt mondta, ezt meg kell ismételni! A nyáron megfogjuk. :) A napi sportolásnak a sötétedés vetett végett, a végén többet rugtunk a labda mellé. Zárásként egy kis foci EB.nézés a kivetítőn, sör és kaja mellett. Soha jobbat nem kívánhat az ember! Fantasztikus nap volt!

Természetesen a szülők áldozatos munkája mellett, nagyon sokan önerőből segítik az egyesület működését, szervezésben, támogatásban, lelkesítésben és ez mind-mind nagy erőt ad a jövőre nézve. Néha egy-egy apró gesztus is sokat segít, jó látni, hogy van egy erős, összetartó, vidám társaság akik számítanak egymásnak a sportéleten felül is.

Az éves teljesítmény alapján, házi pontversenyben dőlt el, hogy ki a legeredményesebb kezdő, fehér öves versenyző és haladó, színes öves versenyző. Íme az eredmények:

Hely:   Fehér övesek Pont:                Hely:   Színes övesek Pont:
1. Ágoston Laura 99p. 1. Pomján Diána 108p.
2. Kovács Henrietta  66p.       2. Horváth Nóra Virág   58p.
3. Majdán Noémi 60p. 3. Kovács Márk 38p.
4. Dóka Bence 56p. 4. Andrási Dávid 31p.
5. Tóth Ádám 52p. 5. Gerlits Dávid 26p.
6. Borbély Botond 48p. 5. Ágoston Gábor 26p.
7. Gyárfás Vivien 45p. 5. Lukács Bence 26p.
8. Papp Gergő 38p. 6. Mogyorósi Bálint 14p.
9. Pintér Dávid 37p. 7. Ceglédi Márk 10p.
10. Molnár Dominik 34p. 8. Angyal Róbert 9p.
11. Dóka Panna 31p. 9. Sitku Dorina 8p.
12. Gyárfás Ádám 28p. 10. Fülöp Sára 6p.
13. Sós Bence 22p. 10. Székely Botond 6p.
14. Fekete Fanni 19p. 11. Losó Tamás 2p.

 

Gratulálunk versenyzőinknek!

A jövőben is vannak terveink, megvalósításra váró feladatok, hiszem, hogy egy céltudatos, őszinte közösséggel, közös erővel, fogunk még sok-sok örömet szerezni egymásnak.

Köszönettel, Szőcs Attila

Eddig beküldött fotók az eseményről 8 oldalon keresztül

Nagy-nagy köszönt Nekik:

Mednyánszky Mártika, Horváth Pál, Sári Henike, Ágoston Gábor, Kacsó Árpád és neje (LaMartin üzletlánc), Székely Sándor (Székely Budo Sport), Hunor Vállalkozás, Brassó Utcai Általános Iskola (Tasnádi András, Nemes Gyula), Hackenberger Erika, Tóth András (KispestiSport)

További támogatókat, segítőket keresünk!