1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Shihan Rebicek Gerd 5. danos Goju-Kai mester tartott edzést klubunkban

800x600gerd.jpg

Rebicek Gerd, 5. danos Goju-Kai Karate mester, a Magyar Goju-Kai Karate-Do Szövetség elnöke, tíz évig volt a magyar kadet-junior válogatott edzője. Keze alól számos európa- és világbajnok került ki, mondhatjuk Magyarország egyik legsikeresebb edzője. Június 11.-én meghívásunkra edzést tartott nekünk.

Június 11-én, hétfőn, Rebicek Gerd tartott edzéseket a Tűzmadár Sportegyesület karatékái számára. Első edzés a gyerek versenyzőinknek szólt, a felkészülés első lépéseit mutatta meg, ami nélkül nem válhat senkiből hosszú távon eredményes versenyző. Gerd sensei egy profi karate klub edzője, sikeres versenyzőkkel, míg, a mi gyerekeink amatőr minősítésben elsősorban a versenyzés szeretetéért csinálják így is komoly eredményeket elérve. Az elvárás szintje és a teljesítés közötti különbség érezhető volt de nincs szakadék. Egy jó alap felépítésével még eredményesebb versenyzők lehetnek gyerekeink, ehhez persze a kitartásukra, elszántságukra is szükség van.

A felnőtt karatékáink a tradicionális Goju-Kai Karate bázis kombinációival ismerkedhettek meg majd az erő és stabilitás párosítása került terítékre goju módra. Nagyszerű hangulatban és jóleső fáradtságban telt el a rövid, egyben ismerkedős edzés. Mindenki pozitívan, kellemesen nyilatkozott az edzés utáni élménybeszélgetésen.

Köszönjük a mesternek, hogy elfogadta a meghívást! Egy kiváló edzőt, mestert ismerhetett meg mindenki aki részt vett az edzésein.

Shihan Rebicek Gerd honlapja

További, fotók az eseményről (4 oldalnyi)

Ezt a kezdeményezést a jövőben igyekszünk szélesíteni, más ismert, elismert mesterek meghívásával.