1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Sok-sok érem a Wado Magyar Bajnokság 3. fordulóján!

andrasi_david.jpg

A Wado Magyar Bajnokság 3.-ik, egyben a záró fordulóját 2012. május 12.-én rendezték az UTE cselgáncs termében. A versenysorozat célja a Wado Magyar Bajnoki címek eldöntése. Célirányosan nem készültünk a versenyre ennek ellenére nagyon szép eredmények születtek.

2012 május 12-én, szombaton a színes öves csapatot Andrási Dávid, Angyal Róbert, Ágoston Gábor, Ceglédi Márk, Gerlits Dávid, Horváth Nóra Virág, Kovács Márk, Losó Tamás, Lukács Bence, Mogyorósi Bálint, Pomján Diána és Székely Botond képviselte.

Mérlegünk: 7 arany, 7 ezüst és 3 bronz + Utánpótlás: 3 arany, 2 ezüst! Az előző forduló után azt mondtuk, nehéz lesz felülmúlni, és most, bár aranyból kevesebb született, ezüstből annál több, úgy gondolom ezekre az eredményekre is méltán lehetünk büszkék.

Ceglédi Márk, még mindig az erőt hangsúlyozza a technika helyett, küzdelemben viszont összeszedettebb volt az előző fordulóhoz képest, meg is lett az eredménye, 2. helyezett lett. Szép volt!

Angyal Róbert, tehetségét figyelembe véve tudjuk, hogy ennél többre képes. Azt gondolom most nála mentális problémák vannak, ha ezek megszünnek jönni fognak a jobb eredmények. Tudjuk, hogy benne ennél sokkal több van!

Gerlits Dávid, ő az aki az elmúlt egy évben a legnagyobb fejlődésen ment át, nagyon okosan, tudatosan küzdőtt, így magabiztosan nyerte ezt a fordulót is. Gratulálunk!

Mogyorósi Bálint, bár minden tőle telhetőt megtett, most egy picit megtorpanni látszik. Reméljük átmeneti állapot és egy kis plusz edzéssel javítani fog teljesítményén.

Pomján Diána, hozta a papírformát, formagyakorlatban, küzdelemben egyaránt kétséget kizáróan győzött. Szép volt Dia! Minta, akit lehet követni!

 

Losó Tamás, az előző fordulóhoz képest jobban teljesített, nem sokkal maradt le a dobogó legalsó fokáról.

Kovács Márk, hullámzóan teljesített, küzdelemben rosszul kezdett, görcsös volt fejben, így fontos mérkőzést veszített. Nyomás alól felszabadulva a 3. helyért már sziporkázóan tudott küzdeni, amit magabiztosan nyert. Későn váltotta azt a bizonyos kapcsolót.

Horváth Nóra Virág, nagyon szépen teljesített, formagyakorlatban most "csak" a 2. helyet szerezte meg, de küzdelemben fantasztikusat nyújtott. Évek óta, a jó barátságban lévő Faragó Emesével együtt küzdenek, egymást inspirálva, hol az Emese, hol a Nóri bizonyul jobbnak. Most Emese vezetett két ponttal mikor Nóri a nap VB.-s villanásával, egy uramawashi gerivel fordított az álláson és végül 3-2 arányban győzött! Gyönyörű megoldás volt! Gratulálunk, köszönjük az élményt!

 

Lukács Bence, kezd magára találni, az előző fordulón nyújtott teljesítmény úgy látszik nem egyszeri alkalom volt, most is szépen stabílan teljesített, küzdelemben 2. helyezést ért el. Gratulálunk!

Ágoston Gábor, a nap egyik meglepetése volt, végre Gabi is önmagát adta, azt csinálta amit mindig is vártunk, felszabadultan nyert küzdelemben. Nagyon szép volt, így tovább!

Fülöp Sára, a nap másik kellemes meglepetése. Sára megcsillogtatta tudását, talán élete eddigi legjobb eredményét érte el egy erős mezőnyben. Sára végig nagyon sokat dolgozott, folyamatosan ütésekkel, rugásokkal bombázta ellenfeleit és jodan mawashi gerikkel nyerte első-két mérkőzését így bejutott a döntőbe. A döntőben is harciasan küzdött, de ellenfele minimális különbséggel jobbnak bizonyult. Nagyon-nagyon szép eredmény! Gratulálunk!

 

Andrási Dávid, formagyakorlatban nagyszerűen haladt a döntőig, majd a döntőben egy apró billenésnek köszönhetően, 3-2 arányban az ellenfelét hozták ki győztesnek. Kár érte, ha nem hibázik, könnyedén nyeri a versenyt. Így is nagyon szép eredmény!

 

Székely Botond, a nap harmadik meglepetése, nagyszerű teljesítménnyel, könnyed lazasággal, de ugyanakkor kiváló összpontosítással, küzdelemben a dobogó 2. fokára állhatott fel. Gratulálunk, nagyszerű teljesítmény volt!

 

Az eredmények kategóriák szerint:

2002 Fiú Kata Open Ceglédi Márk Áron up.2.hely (1.pont)
2002 Fiú Kumite -35kg
Ceglédi Márk Áron 2.hely (6.pont)
  Angyal Róbert up.1.hely (3.pont)
2001 Fiú Kumite +40kg Gerlits Dávid 1.hely (10.pont)
  Mogyorósi Bálint up.1.hely (3.pont)
2000 Lány Kata Open Pomján Diána 1.hely (10.pont)
2000 Lány Kumite Open Pomján Diána 1.hely (10.pont)
2000 Fiú Kata Open Losó Tamás
4.hely (1.pont)

Kovács Márk up.1.hely (3.pont)
2000 Fiú Kumite -45kg Kovács Márk 3.hely (3.pont)
1999 Lány Kata Open Horváth Nóra Virág 2.hely (6.pont)
1999 Lány Kumite Open Horváth Nóra Virág 1.hely (10.pont)
1999 Fiú Kata Open Lukács Bence up.2.hely (1.pont)
1999 Fiú Kumite +50kg Lukács Bence 2.hely (6.pont)
1999 Fiú Kumite -50kg Ágoston Gábor 1.hely (10.pont)
Kadet Lány Kumite -54kg Fülöp Sára 2.hely (6.pont)
Kadet Fiú Kata Open Andrási Dávid 2.hely (6.pont)
Junior Fiú Kumite -61kg Székely Botond 2.hely (6.pont)
Ifjúsági Lány Csapat Kumite Tűzmadár 1 1.hely (10.pont)
Ifjúsági Fiú Csapat Kata Tűzmadár 2 1.hely (10.pont)
Ifjúsági Fiú Csapat Kumite Tűzmadár 2 2.hely (6.pont)

 

Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

Várjuk a versenyről készült képeket!

Eddig beküldött képek

 

Fehér övesek versenye

2012 április 1.-én, vasárnap, a fehér övesek versenye zajlott, szintén kitűnő eredményekkel:

 

  Név Kata Kumite
1. Ágoston Laura 1.hely 1.hely
2. Borbély Botond 1.hely 2.hely
3. Dóka Bence 1.hely 1.hely
4. Dóka Panna 2.hely 1.hely
5. Fekete Fanni 1.hely 3.hely
6. Gyárfás Ádám 3.hely -
7. Gyárfás Vivienn 3.hely 2.hely
8. Kovács Henriett 1.hely 1.hely
9. Majdán Noémi 1.hely 1.hely
10. Molnár Dominik 3.hely 3.hely
11. Papp Gergő 1.hely 2.hely
12. Pintér Dávid 3.hely 1.hely
13. Tóth Ádám 1.hely 1.hely

Majdán Noémi a fiúkkal összevonva Katából 2., Kumitéből 2!

Gratulálunk minden versenyzőnek!