1%-os felajánlás

            Adószámunk: 18270349-1-43

Dojo / Edzőterem

         Címünk: 1182 Bp. Hargita tér 14.

Tűzmadár Közösség

Egyesületünk logója

  Adószámunk: 18270349-1-43
Bankszámlaszámunk:
16200144-00199540 (MagNet Bank)

Partnerek

Média

http://www.tuzmadarse.hu/sites/www.tuzmadarse.hu/files/images/tovabb_18_logo.jpg

Reklám

Humoros

Lilienfeld, Austria, Shuzo Imai 8.dan edzőtábor 2012.04.28-29.

_MG_7777.jpg

Lilienfeld, Ausztria 2012.04.28-29. Shuzo Imai (8.dan Wado-kai Karate) edzőtábora.Nem tudtuk mire számítsunk, első alkalommal szerveztek edzőtábort osztrák barátaink Imai mesterrel. Kár lett volna kihagyni! Egyrészt, ritkán van ilyen lehetőség, hogy pár órás úttal mesterünkkel találkozhassunk, másrészt egyikünk sem gondolta, hogy egy mesebeli táj fog ránk várni. Lilienfeld csodálatos hely, csak azt sajnáljuk, hogy az edzések és fáradtság miatt nem maradt időnk és erőnk jobban megismerni a hely szépségeit. Érdemes oda visszatérni!


Sok magyar vett részt a táborban, néha olyan érzésem volt, hogy többen vagyunk, mint a helyiek. Ott voltak a Fudoshinosok, I.C.Tatamisok, Meijinesek, Genkisek, Dunaszekcsőiek és mi, Tűzmadarasak


A szombati edzések inkább a jó kondícióról, erőnlétről szóltak, a vasárnapi edzések szakmailag, technikailag nyújtottak segítséget, hogy a mester karatéját, teóriáját megértsük az alapokon keresztül. Imai mester szerint az alapelv egyszerű és a fizikából származik.

    

Az erő fentről jön! A lefelé irányuló nehézségi erő és az egy időben egyenesen előre irányuló mozgás összességében nagyobb erőt eredményez, mint egy kizárólag előre irányuló ütés. Azt hiszem értjük, ja, hogy meg is kéne csinálni? :)

Hazafelé jövet mindenki arról beszélt, hogy kellő izomláz után jól jön két nap pihenés. :)

Köszönjük Toninak a meghívást és a segítséget, Imai mesternek a tanítást! Szívesen megyünk máskor is!

Az összes fotó megtekinthető itt! (köszönjük Stefán Tomi nagyszerű képeit)